CONTACTEAZA EXPOZANTUL
VEZI TOTI EXPOZANTII

JAREX Filtertechnik

STAND #

DESCRIERE

Înfiintata in anul 2000, JAREX Filtertechnik este o companie care a inovat si s-a dezvoltat in fiecare an, ajungand o companie de incredere pe piata de filtre in Romania.
Scopul nostru de a fi capabili sa furnizam orice filtru – sub deviza: „Orice filtru dintr-o singura sursa!” – ne determina sa punem un accent puternic pe cresterea performanţei utilajelor, a protecţiei mediului si imbunatatirea calitaţii vieţii oamenilor.
Suntem mandri ca o companie romaneasca poate sa performeze in prezent si sa priveasca cu incredere catre un viitor stralucit.

JAREX Filtertechnik

STAND #

CONTACTEAZA EXPOZANTUL
VEZI TOTI EXPOZANTII

DESCRIERE

Infiintata in februarie 1994 ca reprezentanta in Romania a concernului german Adolf Würth GmbH&Co. KG, Würth Romania a devenit in scurt timp o companie de top pe piata romaneasca in domeniul elementelor de asamblare, ancorarii, adezivilor, etansantilor si a cosmeticelor auto. Cu o gamă de peste 30.000 de produse și având garanția calității germane a produselor și serviciilor sale, WURTH România este cea mai indicată pentru a fi furnizorul dumneavoastră numărul unu.

VEZI TOTI EXPOZANTII

CONTACT

CONTACT